SOAL PSIKOTEST

Dapet Imel dari temen, sekedar mengendorkan syaraf

Beberapa tes wawancara untuk “*tidak*” menerima calon karyawan baru, tentu
saja salah satu prasyaratnya adalah harus berbahasa EJD (Ejaan Jawa yg
nDaksempurna) .. G : Kowe nduwe omah opo ora…? A : dereng.. G : Wah
kowe ora iso ketompo nang kene a : Lho kok ngaten….? G : Mengko kowe
mesthi bakal ngajukne utang nang perusahaan. a : Ah.. mboten kok, Sak janipun
tiyang sepuh kulo niku sampun sugih. G : Yo malah ora ketompo a : Lho kok
ngaten….? G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong
ae. G : Kowe nduwe motor opo ora..? b : Mboten. G : Ora
ketompo b : Lho kok mboten ketompo ? G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan
kredit. b : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo
beto ngriki. G : Wah malah ra ketompo.. b : lho kok ngoten G : nggone
parkire wis ra nyukupi. G : Kowe wis lulus sarjana tenan…? c :
sampun pak.. G : Ora ketompo, kene iki golek sing SMA ae, luwih manutan lan
ben mbayare murah c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi G : Malah ora
ketompo… c : Lho kados pundi to..? G : Mengko kowe kerjo mung ngetik
nggawe skripsi, lek wis lulus mesti golek kerjo neng perusahaan
liyo. G : Kowe seneng guyon opo ora ? d : Mboten pak, kulo
serius nek nyambut gawe. G: Ra ketompo… d : waa..kok ngoten? G :
Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress. d : Sak jane nggih sekedhik
sekedhik seneng guyon. G: Malah ora ketompo. d : Lho kok.. G: Engko
kowe mung gawe guyu kancamu lan dolanan email emailan
sing lucu… G : Kowe mau mrene numpak opo ? e : Nitih
mobil G : Kowe ora ketompo e : Sebabipun ? G : Saiki BBM mundhak terus,
mengko kowe njaluk mundhak bayar terus e : Wo, kulo wau namung mbonceng,
kok G : Tambah ora ketompo e : Lho, lha kok . ? G : Mengko mung gawene
mbonceng mobil kantor. Ngrusuhi ! G : Anakmu akeh opo sithik ? f
: Kathah pak G : Kowe ora ketompo f : Sebabipun ? G : Nyambut gawemu
ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus f : Lha wong namung anak adopsi,
kok. G : Tambah ora ketompo f : Lho, lha kok . ? G : Gawe anak bae
aras2en, opo maneh nyambut gawe G : Kowe wis ngerti gaweyanmu
durung ? h : Dereng G : Kowe ora ketompo h : Sebabipun ? G : Arep
nyambut gawe kok ora ngerti gaweyane ? h : Oo, nek damelan niku mpun ngertos
kok G : Tambah ora ketompo h : Lho, lha kok . ? G : Kowe rak mung arep
keminter, to ? G : Kowe ngerti kahanan kantor kene durung k :
Dereng G : Kowe ora ketompo k : Sebabipun ? G : Arep nyambut gawe kok
ora ngerti kantore ? k : Wo, sekedhik2 mpun ngertos kok G : Tambah ora
ketompo k : Lho, lha kok . ? G : Kowe senengane ngudhal-udhal wewadi
kantor, to ? G : Kowe kerep lara ? m : Mboten G : Kowe ora
ketompo m : Sebabipun ? G : Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering m :
Wah, sakjanipun nggih asring G : Tambah ora ketompo m : Lho, lha kok .
? G : Kantor iki ora nompo karyawan pileren. G : Kowe biso main
Internet ? n : mBoten G : Kowe ora ketompo n : Sebabipun ? G :
Perusahaan ora nompo BI (Buta Internet) n : Wah, sakjanipun nggih saged G
: Tambah ora ketompo n : Lho, lha kok . ? G : Mesthi ora bakal nyambut
gawe, kakehan dolanan Internet, to? Ngentek-entekke pulsa ! G :
Kowe waras opo ora? o : Lha, kulo nggih waras to Pak. G : Ra
ketompo… o : Kenging nopo …? G : Mengko kowe mesthi ora krasan neng
kene. o : Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan. G : Malah ra
ketompo.. o : Pripun to niki..? G : Mengko aku duwe saingan…. DASAR
PERUSAHAAN KERE. BOSE EDAN PISANN.. RA KETOMPO RAPOPO!

Dedicated to: Temen-temen yang di Assesment gak lolos. Jiakakakakaka

3 Tanggapan

  1. hwakakkakakak
    asyem aku baca ni email bikin ngakak dan perutku sakit ae
    juh
    edan tenan kok hihhiih

  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    update:mrgreen:

  3. A: Sampeyan mpun pernah ngrasakke mati ??!!
    😆

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: